Siempre apunto.

viernes, 31 de enero de 2014

Algo més.

Crec que arribe un poc tard, pero més val tard que mai, o aixó diuen.

 Bueno, ¿qué dirte a tú que no t'haja dit mai? Diuen que els germans son els que tenen la mateixa sanc que tu, els que tenen els mateixos pares i els que viuen amb tu. Jo no estic d'acord amb aixó, perque jo se, que els cosins son germans també, encara que no vixquen baix el mateix texo,ni tinguen els mateix pares. ¿Qué com ho se? Perque jo el tinc a tu. Tinc una cosina que habita en el meu cor com algo més que aixó, tinc una millor amiga que de segur que ningú més te. Tinc una besona que encara que no ens pareixcam molt fisicament, som iguals. La mea confident, la millor de totes. 16 anys de la teua vida i 16 anys portem vixquen moltisimes aventures. 

Anastasia i Drizzella, ballarines de David Civera,Michael Jackson o SJK, Construçions Monzó Mobiliari (Sims), babiysister's, companyeres de habitació,cantants de HSM, equip ganyador en trivial,sonriures sincers, escritores ajudant-se, mirades secretes, lectores compulsives, centres comercials de compres, 7 mesos, i moltes ganes de pasarn-ho genial. Nosaltres som aixó i moltes coses més. 

Donarte les gracies per cada consell i cada moment al teu costat. Per ser eixa germana que mai ha tingut, per ferme companya els díes que mes ho necesitaba, perferme cosconelles hasta que no podia aguantar més, per roncar i despertarme, per a donarme conter de que tenía a la millor dormint al costat del meu llit. Gracies per ser com eres i per estar sempre cuant t'he necessitat. 

Tan sols hem queda dirte que no cambies mai, que sigues tan autentica , i que somnies tan com ho fas, perque els somnis, es fan realitat, pero sols si tu estas segura d'aixó. 

Moltísimes felicitats María, saps que estic al teu costat sempre (Hago chas, y aparezco a tu lado). Encara que estem lluny, i no ens vegam lo que ens agradaría, el WhatsApp sempre está ahí i les telefonades son lo millor ;) Et vull moltísim, xiqueta. Gracies. I que cumplixques moooooooooooolts més.


No hay comentarios:

Publicar un comentario